onsdag 20 januari 2010

Inte hänt så mycket

Här flyter allt på som det brukar, tyvärr är Wilgot ledsen när jag lämnar honom på dagis men det går fort över. Tråkigt för innan jul var han ju så glad när vi kom till dagis och grät inte längre, hoppas det vänder snart igen, nu blir det väl förhoppningsvis inte något längre uppehåll för honom från dagis förrän till sommaren.

Senaste meningen som används flitigt är "vill ha den". Får nog ta och försöka hitta en spärr till frysen och kylen för den öppnar han flera gånger om dagen även om han inte är hungrig och blir tokarg när han inte får ta ett äpple eller något från frysen.

Idag var det ju inget dagis så det blev en promenad till Nol , sedan fick han gå själv när det vi var halvvägs hemifrån, det tråkiga med Alafors är att det inte är så promenadvänligt med barn, antigen går man längs bilvägen eller så är det ofta en smal trottar precis bredvid bilvägen utan något dike emellan eller så, inte så kul när man har barn, saknar allt de bra och många olika promenadvägarna i Partille. Ja det är en hel del man saknar nu när man flyttat från Partille.

Till helgen blir det en tidig bio på lördagen, då är Wilgot hos sin farmor en stund, söndag blir det jobb mellan 14-21.00. Ja i Januari blir det inte många timmars jobb, nu är alla väldigt friska, fast de deltidsanställda som vill fylla på mer mer timmar går ju före oss vikarier och sedan finns det fastanställd personal i flexpoolen som också går före.

Inga kommentarer: