fredag 1 januari 2010

Leklera

Blev en tur till Reeport och även Kållered igår för att kolla på skor till Micke, hittade tyvärr inte några. Fast väl på freeport så blev Wilgot hungrig och pratade om korv, någon korv finns inte där men däremot Mc Donalds, blev en Happy Meal med hamburgare, mjölk, äppleklyftor och pommes frites, ja hamburgare, mjölk och äpple är ju inte onyytigt, ja det är väl pommes fritesen som är onyttig då men de äter han ju ändå bara typ 8 stycken av, ja han åt faktiskt 3/4 av hamburgaren, inte dåligt för att vara Wilgot. Ingen vidare god mat där, men ibland duger det. Sedan till Kållered där vi handlade på Willys samt köpte vantar till Wilgot och verktyg till Wilgots leklera.

Hämtade den nya matstolen som vi fått från Semper då jag skickat in stteckkoder, får väl montera ihop den imorgon och se att den fungerar som den skall. Väl hemma lekte Wilgot en stund med sin lera, det har han ju gjort på dagis så han började kavla och trycka ut figurer ileran med en gång. Blev fläskfile och potatisgratäng till middag.

Blev lite mmys i soffan med Wilgot senare på kvällen, innan läggdags, var väl lite trött eftersom han inte sovit en kort stund i bilen.

Såg på filmen 2012 på kvällen, ja tur man inte betalt för att se den, första halvan var helt ok men sedan flippade den ut och var så överdriven, fast alltid något att se på när det absolut inte finns något på tv. Idag funderar jag på att se på Paranormal Activity. Ja massa godis blev det med, att man aldrig lär sig att matsmältningen fungerar långsammare nu när man är gravid, mätt var jag iallafall när jag skulle lägga mig.

Wilgot vaknade inte av alla smällare som tur var, det gjorde han inte förra året heller.



Inga kommentarer: