onsdag 27 januari 2010

Skitväder idag

Idag har vi bara varit inne hela dagen, behöver ju inte ge oss ut i skitvädret om det inte är nödvändigt, visst är det fint med snö men jag längtar till våren och värmen nu. Ja Wilgot behagade gå upp 05.10 idag, jisses när skall han förstå att det är natten då, fast idag var han helt oöjlig redan vid 8.30, inget var bra, bara gnäll hela tiden så 09.40 gick vi och la oss, han somnade på 10 minuter och sov 1,5 timme, killen var trött tidigt idag, han brukar ju sova vid 12-tiden annars.

Utvecklingsamtal på dagis igår, de tycker de hänt mycket på den korta tid han varit där, pratar mer, leker mer tillsammans med de andra, fast i den ålder så leker de ju inte ihop utan mer bredvid varandra, ser han de andra leka med något så går han dit, äter gör han alltid förutom när det var fiskbullar förstås, annars äter han alltid det som serveras, bra det med tanke på att han inte åt något alls i början. Och go och glad är han jämnt säger de, en liten solstråle och charmkille, kul att få höra.

Till Ullared i helgen då med ale-gänget, tror vi blir 15 tjejer, skall bli jättekul, middag är bokad på den lokala puben på kvällen, tog fläskfilépasta med pepparsås och grönsaker, blir säkert gott. Det blir första gången som Wilgot sover utan mig, men det går säket bra och första gången på över två år som Micke sover med Wilgot. Shoppinglistan till Ullared är klar.

Imorgon dagis som vanligt mellan 9-14.00

Inga kommentarer: