Man får inte vara äckelmagad när man gör surdeg, 10 djupa andetag över surdegen och man mår illa resten av dagen liksom, luktar inte alls gott, nu bubblar det lite om den, imorgon skall den matas igen, på söndag är den klar och skall sedan stå i kylen där den matas med jämna mellanrum för att överleva, typ 1 gång i veckan, man fyller även på om man använder en del av surdegen. Skall bli spännade att se om det för det första blir surdeg av det och vad brödet kommer smaka sedan.
Imorgon bär det av till Partille igen, till Wilgots farmor, blir lite revben, kyckling, bröd och sånt, mycket mumsigt, blir en långpromenad runt Partille innan.
På söndag blir det nog en sväng till Backaplan för att köpa lite barnsäkerhetsprodukter och en present till Jonathan som skall ha 5-års kalas nästa lördag.
1 kommentar:
imponerad över hur mycket bak du hinner med! duktig du är!!! jobbet jag fått är i Alingsås kommun på vuxenhabiliteringen. ett liknande jobb hade jag ju i Lerums kommun förut.
hur mår du annars? när ska du börja jobba? är wilgot 1 år än? hör av dig om du vill ses om du är i partille eller så!
Skicka en kommentar