söndag 22 februari 2009

Snön töar bort

Inte gjort så mycket idag, städat, tvättat och promenerat lite i det sköna vädret runt slingorna i Furulundsparken.

Trist att snön töar bort med en gång, det var så fint när det snöade igår, tänk om det istället kunde varit någon minus, då hade det varit fint ute nu, blir väl glashalt imorgon nu när det fryser på, är ju vatten överallt. Blir nog ÖF imorgon så Wilgot får leka av sig lite, ÖF på torsdag med och barnmässan på fredag.

Gjort fördegen till brödet med dubbla surdegar nu och surdegarna som varit nere på elementet i källaren sedan i onsdags är klara nu.

Tänkte på det här med baksten, man kan ju säkert kolla runt med olika stenhuggeri i närheten och måttbeställa en skiva i granit eller kalksten från dom, säkert betydligt billigare än att köpa i en butik som säljer bakstenar.

Konstigt det här med Teletubbies, Wilgot gillar dem mycket, gjort det från första stund han såg dom, enda barnprogrammet han reagerar på och pratar, pekar och skrattar åt, vad är det för speciellt med dom här små fula figurerna. Aldrig gillat Teletubbies, helsjukt program med små hemska figurer, fast små barn verkar gilla dom, konstigt, det är kanske att det är så färglatt som lockar, Wilgot gillar även bebisansiktet och kaninerna som dyker upp. (han är heltokig så fort han ser djur ) . Han har iallafall 3 dvd med dom nu som han kan på se någon gång ibland. Ibland är tv på på morgonen och då brukar det vara Teletubbies rätt tidigt på morgonen, helt plötsligt hittar man Wilgot helt tyst framför tv, det händer aldrig annars. Fast han blir inte sittande någon längre stund, leksakerna lockar mera som tur är.

Inga kommentarer: