fredag 6 februari 2009

Alla friska igen

Lite problem med datorn, men nu fungerar den igen.

Alla friska igen, härligt, bara lillkillen som är lite snuvig fortfarande men annars pigg och glad igen. Nu går han hellre än kryper, går mest hela dagarna, blir bättre och bättre på det, rolig som han är skall han alltid släppa med sig något när han går, leksaker, handduk, papperspåse, allt vad han får tag i, kan likson inte gå tomhänt. igår drog han av sig strumporna, stoppa den ena i munnen, leksaker i handen och traska iväg, såg helroligt ut.

Annars är är det kul att välta ut alla 200 eller om det nu är 250 som finns i bollhuset, tugga på reklamblad och trycka fast det i golvet, vått papper blir verkligen som klister. Banka och föra oljud med hårda saker i vardagsrumsbordet, väggen, mot kylskåp, diskbänk, just där han inte får banka så klart. Idag var favoprylen en rosa papperskasse som han bar runt på.

Igår var vi på ÖF, alltid kul att träffa lite andra mammor och barn, blir ensamt på dagarna liksom. Synd det inte är ÖF mån-fred, bara måndagar och torsdagar, visst det finns ÖF i starrkärr på onsdagar, men dit går det inte att gå, bilväg liksom, utan då måste jag ta bussen, få se om jag orkar ta mig dit en onsdag.

Imorgon åker vi till Partille, går runt där en stund och äter sedan middag hos Mickes brors familj, längesedan vi var hos dom sist, kul att se hur dom har det nu.

Gott med godis, fredag ju, så då får man äta godis :-)

Inga kommentarer: