måndag 16 februari 2009

Förkyld Wilgot igen

Förkyld kille igen, som vanligt sov han kanondålig i natt, vaknade typ varje halvtimme, så gör han alltid när han blir förkyld, han har varit hostig och rosslig några dagar och nu kom även snuvan, typiskt, han blev ju precis frisk.

Annars gick tandsköterskebesöket bra, en del info, det mesta visste man, lite nytt, han slog ju i munnen för ett tag sedan, mot bordskanten, det blev då en blodfylld blåsa över framtänderna, över tandköttet liksom , skall tydligen anmäla detta till försäkringsbolaget ifall det blir följdskador på tänderna längre fram, så att man isåfall får ut ersättning, detta var helt nytt för mig, visste inte man skulle anmäla det, känns så litet, syns ju inget på tänderna , men ibland kan det komma skador senare. Och så är det bra att alltid ringa tandvården om de slår i tänderna, tandköttet sa hon, tänkte inte så långt, han blödde ju inte eller så, blev bara en blodutgjutelse någon dag senare.

Snöade ute idag, lite vitt blir det ju, 2 minus så det ligger ju kvar.

Måste köpa fler fotoalbum för 11x15 kort, fyllt två stycken nu, 600 bilder, men har en hel del bilder kvar, inte satt in bilder för oktober, november, december och de jag tagit nu i år. Vet att Mediamark, NetonNet och Clas Olsson har sådana album. Så trist nu när jag äntligen börjat sätta in bilderna, får väl försöka köpa album senare i veckan. Synd vi inte bodde kvar i Partille :-) där finns ju Clas Olsson. Tror visst någon längtar och vill flyttad tillbaka till Partille :-D , fast det har jag gjort sedan vi flyttade hit. Fast samtidigt är det skönt med eget hus, fast det kunde väl legat i Partille, fast där har man ju tyvärr inte råd att köpa hus.

Inga kommentarer: