fredag 20 februari 2009

Pulkapremiär

Promenad till Nödinge idag i snövädret, härligt med snö. blir så ljust ute då.
Sedan så köpte Micke med sig en pulka hem, premiäråk för Wilgot, han verkade tycka det var kul, åkte i en backe som ligger inne på ett dagis i Nol, lagom lång för Wilgot, var hemma en sväng his Fille samtidigt och lämnade av lite grejer, mina föräldrar har ju kommit upp denna helg och sover hos min bror.
Annars busade han bort ett USB-sak som hör ihop med musen, den går inte att använda utan usbprylen , Micke hittade den tillslut på ett rör bakom toaletten, bakom kattlådan, alltså av alla ställen knör han sig in där och lägger det där, han har garanterat gått dit med det instoppat i munnen, nu hamnar det bakom datorn på behörigt avstånd från små fingrar, och dörren in till datorn skall vara stängd, men ibland är den inte det och då är han snabb, tur han inte svalde det.
Idag har jag bakat två ljusa bröd, gott att ha till maten eller rosta, idag även med salt i degen och massa vallmofrön på, hur gott som helst. Så nu har jag mer bröd till samligen i frysen, det är så kul att baka bröd. Nästa blir rätt grovt bröd, finska rågbrödet eller det med dubbla surdegar.
Wilgot fortfarande rosslig i bröstet, bör väl gå över snart.



Surdegen dag 3

Inga kommentarer: