måndag 23 februari 2009

Brödbak igen

Åh ett nytt bakprogram börjar på SVT 2 idag, missade tyvärr de första 20 minuterna så det blir till att se reprisen på lördag, såg ialafall slutetr och de smarriga bröden hon gjort, får inte missa de övriga 5 kommande avsnitten av bullar av stål.

Annars var vi på ÖF idag så Wilgot fick leka av sig lite, bakade bröd på dbbla surdegar under dasgen, blev gott men nästa gång vill jag använda mindre formar så bröden blir högre. Men det blev gott med valnötter och pumpafrön i, och vatten, grovt rågmjöl, grahamsmjöl, vetemjöl och dubbla surdegar.
Det är så jobbigt när Wilgot inte kan tala om att han är hungrig, han hade ätit dålig både till frukost och lunch, ville amma runt 14.00 tiden och de fick han, men efter ett tag var han så kanongnällig, fattade inte vad det var med honom, inget hjälpte, det visade sig att han var hungrig, så lätt att missa det, då känner man sig som värrldens sämsta mamma, men det är så sällan han är hungrig, försöker hålla det till 3-4 timmar mellan målen, oftare än så vill han inte äta, så han brukar oftast äta 8 , 12, 16 samt 18.30 och amning också, nattetid, på kvällen när han skall sova och varje gång han skall sova dagtid dvs vid två tillfällen om han somnar hemma, men ibland ammar han även utan att han skall sova, för han kan komma och rycka i kläderna och på så vis tala om att han vill amma, går liksom inte att ta fel på vad han vill, han försöker liksom komma åt brösten. Undra just när han skall tröttna på att amma, fast det gör mig inget , han är ju bara 1 år ännu.

Inga kommentarer: