tisdag 10 februari 2009

Oroliga nätter

Tog en promenad till Älvängen idag, när Wilgot ändå skulle sova sitt fm-pass, snöade hela vägen, och som vanlig töade det bort med en gång, så onödigt att det snöar om det ändå regnar eller töar bort. Efter middagen åkte vi till min bror för att låna en mus till dator, den vi hade tappade Wilgot i golvet och stoppade in den i bollhuset , så vi får ta och köpa en ny trådlös mus till helgen, en som vi skall hålla långt från Wilgots nyfikna händer, den gamla, söndriga får han greja med hur mycket han vill nu.

Han har haft två oroliga nätter, vaknat varje timme, inatt fick han inte amma varje gång han vaknade, han kan ju omöjligen vara hungrig, så det fick bli till att buffa honom i rumpan till sömns, han somnade om varje gång, för att vakna en timm senare, och så höll det på, han har redan vaknat en gång i kväll, var orolig när han skulle somna för natten, svårt att komma till ro, ville inte ligga stilla, ny utvecklingsfas kanske, har ju hänt mycket nu den senaste veckan i och med att han kommit igång med att gå istället för att krypa.

Imorgon blir det väl en promenad som vanligt, hade först tänkt gå på min första forumfika , aletråden på familjeliv fast den var tyvärr i starrkärr och dit går det inte att gå, måste ta bussen, inte jobbigt direkt, men kan ju vänta till nästa fika som kanske är på gångavstånd istället. Alltid kul att träffa lite nytt folk, några har jag ju redan träffat och pratat med på ÖF. Känner ju ingen här i Ale ännu, mer än att mina två bröder bor här.

Tyvärr ingen ÖF på torsdag pga sportlov.

Inga kommentarer: