fredag 16 januari 2009

Tennisarmbåge

Blev en promenad som vanligi dag i det härliga vädret, sedan den vanliga fredagshandlingen på Ica, fruktaffären och även Netto idag. Hjälper mamma att packa upp varorna, duktig kille :-)

Har fått besvär med tenninsarmbåge tror jag, beror väl på allt buffande jag gör med höger armen varje gång lillkillen skall sova, blir ju väldigt ensidigt och något kroppen inte är van vid, har ju ont över, utsida armbågen då jag använder den, värker även ibland på natten, skulle kanske ta fram mina papper med övningar för just musarm, eller lateral epikondylit som det kallas med ett finare ord. De tester man brukar göra för att se om det är lateral epikondylit är också positiva. Borde kanske börja med töjningar för extensormuskulaturen innan det blir värre. Skönt man inte jobbar just nu, lite jobbigt att jobba med en armbåge som värker när man använder den.

Får se vad vi hittar på imorgon, fundérar på att för första gången åka in till stan helt själv och lämna killarna hemma, skulle behöva få lite egentid och bara går runt och titta lite utan att lillkillen är med, han uppskattar ju ändå inte att gå i affärer

PÅ söndag blir han ett år, jissees vad fort tiden gått.

För ett år sedan, den 16/1 startade värkarna vid 22.00 tiden för att hålla på i 26 timmar tills Wilgot trillade ut den 18/1 klockan 00.09. Åkte in till förlossningen vid 04.00 den 17/1 så det blev många, många timmar på förlossningen nästan ett helt dygn på bara förlossningen, Östra var fullt så det blev Mölndal. PÅ BB stannade vi tills söndag morgon, så där var jag två nätter, men det hade räckt med en, ville egentligen redan åkt hem på lördagen, men stannade ändå, dumt, amningen fungerade ju från första början och det blev att man bara satt och väntade på att få åka hem.

Inga kommentarer: