lördag 10 januari 2009

Plockat bland kläderna idag

Packat undan alla Wilgots kläder från nyfödd till storlek 68 och även en del 74 idag, oj vad så kläderna var när han var nyfödd, kul att titta på de minsta kläderna, sparar alla kläder ifall vi skaffar mer barn, får vi en kille finns det ju massa kläder, får vi en tjej så blir det ju gärna att man köper en del nytt eftersom man inte bara vill klä den i blått och killinspirerade kläder. Annars skulle man inte behöva köpa mycket i prylväg om man får en till, man har ju skaffat allt nu, det skulle vara en syskonvagn isåfall beroende på när man får ett till barn. Kanske dax att börja fundera på det inom rimlig tid, fyller ju ändå 35 i år, vill inte skaffa fler barn när jag är typ 40 år eller så om vi nu vill ha fler barn, får fundra på för och nackdelar med ett respektive två barn.

Annars har vi varit inne hela dagen förutom när vi var i Nödinge och handlade, borde promenerat idag med tanke på allt godis jag åt igår och ikväll, fast det är ju helg, äter inget under veckorna. Micke var en sväng till sin farmor som fyllde år, vi stannade hemma, går absolut inte att släppa ner honom på golvet hos Mickes farmor av olika skäl.

Annars går han med gåvagnen allt bättre, går med den flera gånger per dag, klara även gå om vi bara håller honom i en hand nu.

Inga kommentarer: