fredag 30 januari 2009

Herr Gnällig

Varit Herr gnäll idag, ingen bra dag, började med att han kräktes ner hela sig och hallgolvet som han gör om han skriker/gråter , och detta när jag precis fått på han sina ytterkläderna efter mycket protester. Var bara att dra av honom alla kläder, in med dom i tvättmaskinen, han in i duschen, sedan fick han lägga sig för att sova , hade egentligen tänk gå till Nödinge och låta honom sova i vagnen på vägen dit. Nu sov han istället från 10.15 till 11.45, vaknade och var fortfarande herr gnällig, ville bara bli buren, skrek om jag satte honom ner, vid 13.30 gav jag upp, vi gick upp i sängen och han fick amma en stund, sedan låg vi bara och myste tills han somnade och sov till 15.30, lagom till Micke kom hem.

Han har inte ätit eller druckit idag, bara ammat, märker att det är för lite vätska, kisseblöjorna är för torra kännas det som, samtidigt som han har diarre tre gånger idag, när skall magen funka igen, beror det på att han bara ammar tro. Går inte få i honom mat eller vätska, han bara spottar ut, efter två skedar, han kan sitta och tugga lite på bröd och frukt det är det enda, fast där spottar han ut det mesta med.

Han avslutade dagen med att kräkas upp allt han ammade när han skulle sova inför natten, inte alls bra, ammade lite till efter dusch och renbäddning i sängen, varför håller han på så, det är ingen kräksjuka, det är jag till 120% säker på, det är något annat.

Får kontakta BVC om det inte blir bättre snart. Men han är ju inte trött och vill sova hela tiden heller, utan glad och pigg emellanåt, fast han sover längre stunder på dagen nu mot vad han brukar, kanske 2 timmar vid två tillfällen istället för 40 min max en timme som han gjorde innan han blev sjuk, ammar mindre på nätterna också.

Inga kommentarer: