söndag 20 september 2009

Så kul igår, Budapestrulle idag.

Åh det var så kul igår, tiden gick så fort, var med i alla utmaningar men vann tyvärr bara en av dom, eftersom vi var över 250 personer lottades vinsterna ut. Hade turen att träffa på en trevlig dam redan i kön in, hon kom också ensam så vi blev bordskamrater och följdes åt under hela dagen, så kul att ha någon att prata med, iofs så ppratar man med sina andra bordskamrater också. Även hon skall på scrappeningen 24-25/10 så då tänkte vi vara bordskamrater den dagen med. Kul. Hom körde mig hem eftersom hon skulle vidare till sin sommarstuga på Tjörn.

Han med sju LO och ett kort: bilder finns i min scrapblogg, länken till den finns längre ner på vänster sida


Micke och Wilgot hade varit i Partille hela dagen, hos Wilgots farmor, det hade gått jättebra både där och hemma. Han snyftade lite i sängen när han skulle lägga sig och frågade efter mamma, men somnade ändå och sov när jag kom hem.

Idag handling på ICA imorse vid 8-tiden, sedan varit hemma, gjorde en födelsedagstårta till Micke, en budapestrulle, mumsigt värre och söt som tusan, men så gott. Blev Kycklinggryta till middag, den goda som Wilgots farmor gjort, mixade den och potatis till Wilgot som åt med god aptit, så kul när han äter våran mat.

Imorgon dagis som vanligt.

Inga kommentarer: