söndag 13 september 2009

Farmorbesök

Igår var vi på Liseberg, det var trevligt, wilgot busade runt som vanligt och käkade lite korv till lunch, jag och några få pommes frittes och någon tugga hamburgebröd. Vann tyvärr inte så mycket, en DVD, daim och lite gott och blandat. De hade till min lycka äggost, så gott. Väl hemma bakade jag korvbröd, glömde tyvärr stoppa i saltet så de blev lite smaklösa men Wilgot äter de ändå, blev en äpplepaj med, himla gott.

Idag var Wilgots farmor här, kul, det var ett tag sedan vi sågs. Wilgot kom ihåg sin farmor ändå, var inte alls blyg eller rädd utan busade runt som vanligt och ville visa farmor saker på utsidan. Blev till och med ledsen när hon skulle gå, ville inte alls att farmor skulle åka hem, slutade med att hon fick gå utan att säga hej då. Åh Gun-britt hade med sig revben som alltid, vi är trevliga vi :-) , bjuder hit folk och så får de ha med sig egen mat, men de är ju så goda revbenen på Prima i Sävedalen, idag var det välkryddade och riktigt goda, mycket kött på, sällan man blir besviken, finns inget annat ställe som vi hittat ännu iallafall som gör lika god revben. Blev pommes fites och bröd till Det hela avslutades lite senare med äpplepaj och vaniljsås. Wilgot fick lite kläder, gummistövlar, duploambulans och en annan bil som man trycker på så far den ivaä. Tack farmor, Wilgot gillar allt sina bilar.

Imorgon dags för dagis igen.

Hittat Wilgots favoritkorv nu, Sibyllas kokkorv, den är ju skinnfri så den behövs inte skalas, och jag håller med Wilgot, den är riktigt god, vanlig korv dvs hotdogs från tex Scan duger ju inte åt herren. Winerkorv är gott enligt Wilgot, men han gillar inte skinnet på, de är lite jobbigt att ta bort det varje gång så i fortsättningen får de bli de från Sibylla.

Inga kommentarer: