onsdag 30 september 2009

Bara bus idag

Inget dagis idag, det är ju onsdag, förmiddagen tillbringades inomhus, stekte en massa pannkakor då mjölken gick ut igår, Wilgot busade och klättrade runt. Lunch blev korv med mos och pannkakor med plommonmarmelad och lite välling, sedan en middagslur innan vi tog bussen till Kungälv, Wilgot tyckte nog det var kul med en utflykt, gjorde det ärendet jag skulle, Micke möte upp oss sedan for vi Till Nödinge och käkade där efter som klockan var rätt mycket och vi var hungriga, en smarrig kebabrulle utan sås är ju inte helt fel, Wilgot klämde i sig två korvar, välling och lite pizzakant. Väl hemma lite bus då fille var här, sedan hann vi inte med så mycket mer, Wilgot var mätt efter all korv så därför blev det bara välling och vindruvor till kvällsmat.

Kallt imorse, funderar på om jag skall köpa någon form av fodrade överdragsbyxor eller något annat han kan ha nu när det är kallt ute och overall är för varmt, blir ju kallt att sitta i sandlådan om det är nollgradigt med bara jeans på.

Konstigt att inte längre behöva handla barnmatsburkar till Wilgot, nu blir det bara färdig välling på tetrapack ibland, bekvämt att ha med om vi skall bort och han vill ju ändå dricka vällingen kall , ja och och Drikki köper jag med ibland, det gillar han. Är väl som smoothie för oss typ.

Inga kommentarer: