måndag 15 september 2008

Plättar och leverpastejssmörgås




Idag har vi inte gjort så mycket, varit ute på en liten promenad, städat och tvättat. Lagade plättar till lillkillen, det slank lätt ner med lite mango-bananpure, även polarkaka i små bitar med leverpastej slinker ner. Fast det blir väldigt kladdigt :-) omkring lillkillen när han skall äta smörgås. Somnade redan innan 19.00 idag, fast det är klart då har han varit vaken sedan 13.30 och han var väldigt trött och ville inte äta någon kvällsmat, fast han ammar ju så han klarar sig ändå.

Framkallat en nu hög med kort, nog närmare 150 stycken, skall scrappas med och även sorteras in i album, scrappar ju liksom inte 150 kort.

Kryper gör han inte ännu, men står på alla fyra, kan även resa sig från liggande till sittande och försöker hela tiden resa sig upp till stående i badkaret från sin badbalja om han förstås inte pysslar med att dricka upp badvattnet. Kanske var därför han inte var så hungrig när det var dags för kvällsmat :-D . Han var helt omöjlig att bada idag nämligen, antigen skulle han upp och stå vilket gör att man måste hålla i honom hela tiden så att han inte halkar omkull, orkar inte heller stå själv speciellt länge eller så skulle han dricka upp badvattnet, inget lek och plask idag alls.

Mickes sida kommer hit på middag på lördag, ha fyller ju 33 år på torsdag, samma dag som lillkillen blir 8 månader. Blir tacos, Budapestrulle och kladdkaka eller äppelkaka till efterrätt. Blir gott det, kan ju tyvärr inte äta Budapestrulle det är ju så gott annars. På söndag måste jag nog fara till Allum eller stan för att få tag på en höstjacka till lillkillen, börjar verkligen bli kallare ute nu.

Inga kommentarer: