lördag 13 september 2008

Lite ruggigt ute idag och Lisebergsbesök

Var inne i stan idag och köpte lite gröt och barnmat på Ekostore sedan en tripp till Liseberg där vi spelade lite på hjulen, vann bara en första och andra vinst på Ahlgrens bilhjul.

Soligt idag, men inte speciellt varmt, iallafall inte i skuggan, känns att hösten börjar komma, måste ta och kika efter en höstjacka till Wilgot, sommarjackan känns snart för tunn och även för lite. Blir väl storlek 80 på höstjackan.

Lillkillen somnade vid 19.30 tiden, men vaknade strax efter 20.00 och skrek, tog upp han och då spydde han ner mig och hela sängen, så nice, varför detta kräkande, gick inte att få han att somna om då han bara var ledsen och grät, så han fick vara vaken till 21.30, sedan gick det äntligen att få honom att somna igen, kanske om jag har tur så sover han till längre än 06.00 imorgon, men chansen är väl inte så stor, hans dag verkar tydligen börja runt 06.00. Igår kräktes han upp både morgongröten och lunchen, BVC sa vi skulle avvakta han går ju upp i vikt, så klart han gör det , jag ammar honom fortfarande flera gånger per dag och flera gånger på natten, men vad händer sedan när han inte ammar längre om han fortsätter kräkas upp maten dagligen, får se vad BVC säger när vi skall dit på BOEL den 23 september.

En hamburgare till lunch och pizza utan ost till middag, rena hälsodagen idag :-) , fast jag åt ju vattenmelon till frukost. Lite godis nu ikväll också. Blev en hamburgare på Mac Donalds när vi var inne i stan, var år sedan jag åt en hamburgare där sist, tycker inte om deras mat , fast det var ingen dressing och ost i hamburgaren, bara grönsaker , bröd och hamburgare så den var god, och några pommes frites också , hoppar gärna över pommes frites då det känns så fet, lite viktnoja har man ju ändå.

Inga kommentarer: