lördag 20 september 2008

Lillkillens farmor var på besök

Lillkillen vaknade 05.30 idag, sällan han sover längre än till 06.00, vore inte dumt om han sovit till 07.00, försökt lägga honom senare typ vid 21.00 men han vaknar ändå innan 06.00. Var ialafall Micke som fick ta han i morse (efter han kräkts upp det han ammat) så jag fick sova till 08.00. Han sov iallafall från 19.00 till 02.00 utan att vakna och amma, liten förändring, för typ två veckor sedan vaknade han med 2-3 timmars mellanrum hela natten igenom, hoppas det håller i sig.

Fast idag har han inte velat äta så mycket, vet ej varför så risken är väl att han är hunrig i natt istället, han har ju också kräkts upp maten vid lunch, middag och kvällsmat, fast bara lite, men han åt ju iofs inte så mycket heller. Blir tokig på detta , han var ju inte ett kräkbarn när han helammade så varför börja med det nu då. Var gnällig eftet att han vaknade efter sin eftermiddagslur vid 16.15, kanske magen som spökat, vet inte. fick bära honom en hel del, ville inte leka på filten eller sitta i barnstolen. Fick honom att sova vid 20.00 tiden iallafall.

Middag för Micke idag, fast alla var sjuka så det var bara Mickes mamma som var här, lillkillens farmor alltså, lika trevligt för det, hon är ju så glad över att få se Wilgot. Tacos, Budapestrulle och så bakade jag en äppelpaj då Mickes mamma önskat sig detta, gillar att baka så det är inte några problem. Sedan så kan jag ju ändå inte äta Budapestrullen pga lillkillens mjölkallergi, så då var det gott med äpplepaj med Oatlys vaniljsås.

Inga kommentarer: