onsdag 3 september 2008

Lillkillen pigg vid 04.30-05.00

Lillkillen har börjat vakna runt 04.30-05.00 varje morgon, helkul liksom, sedan är han vaken 1,5-2 timmar och sover igen, ingen risk att man inte märker att han är vaken, han rullar över på magen och jagar katten i sängen och tjoar och pratar en massa :-) , blir arg när han inte får tag på katten. Och hon har fortfarande inte lärt sig att hålla sig på armlängsavstånd från honom.

Scrapmässa på lördag, skall bli så kul att kolla in alla scrapprylar och handla lite, bäst att hålla hårt i plånboken, finns så mycket kul att köpa. Och så får jag några timmar för mig själv samtidigt, hoppas verkligen lillkillen håller sig lugn under tiden.

Regnade massa hela morgonen, men nu har regnmolnen visst dragit sig bort, det tråkiga är bara att de kan komma tillbaka lika fort igen.

Gjort rapsy frutty med äpplekräm till lillkillen, smakar inte gott enligt mig, men lillkillen älskar det. http://www.allergimat.com/produkt.asp?id=18 och http://www.allergimat.com/page.asp?id=320är som yoghurt ungefär. Får ta och köpa mer på ICA Focus på lördag, ända stället jag vet som har det. Finns säkert på några ställen till i Göteborg.

Inga kommentarer: