söndag 7 september 2008

Fungerade bra igår

Var på scrapmässa igår, det fungerade utmärkt för Micke att ta hand om Wilgot dom två och en halvtimme som jag var borta, han var hur glad och snäll som helst hela tiden. Men så fort han såg mamma började han skrika med en gång, var bara att ta upp honom. Ammade honom och så fort jag satt ner han i vagnen kräktes han upp allting, över sig och hela vagnen. Fattar inte varför han kräks så gott som dagligen, nu även efter amning ibland. När jag helammade kräktes han aldrig, var så skönt då att inte ha ett kräkbarn. Men nu har han börjat kräkas varje dag, det är något som inte stämmer, kan inte vara normalt att kräkas upp maten dagligen. Skall prata med BVC när jag skall dit på föräldrargrupp på onsdag. De får kolla upp det, kolla så det inte är någon form av matallergi eller något annat.

Köpte iallafall lite kul på mässan. Idag var vi på IKEA och köpte lite saker för att barnsäkra hemmet sedan när lillkillen börjar krypa, nu börjar han komma upp på alla fyra, så det kanske inte är långt kvar till han börjar krypa, isåfall hoppar han över att åla sig framåt. Sitter mycket bra nu, sätter sig på knä ibland osv.

Till kvällsmat fick han pannkakor med lite hemlagad äpplekräm, det gillade han och även lite gul kiwi, den är ju söt och god. Han gillar nog det mesta, äter iallafall allt vi testat, men välling vill han inte dricka ännu, iofs bara testat det två gånger ännu. Men rätt skönt att han gillar all mat, då kan man köpa vilken burkmat man vill när man inte orkar laga hemlagat, så länge det inte är mjölk i förstås. Vatten gillar han, vill gärna dricka upp badvattnet eller dricka ur vattenstrålen på duschmunstycket, rolig som han är, får även lite vatten i pipmugg efter maten, fast han dricker inga större mängder, det mesta hamnar nog utanför eller så biter han på pipen så att det inte kommer ut något vatten. Han ammar ju fortfarande flera gånger per dag så vätska får han ju i sig ändå.

Inga kommentarer: