söndag 27 juni 2010

Lugn helg

Här har det varit en lugn helg, igår vaknade Wincent 04.00 och blev pigg, jättekul :-), fast efter ren blöja och mat så somnade han en stund i babysittern och då passade jag på att duscha, sedan tog vi en promenad här i Alafors och upp till sjön 06.30, möte inte på många människor kan jag säga, en man med sin hund, en morgonpigg joggare och en kille som byggde på sitt hus, annars var det helt dött i Alafors. Tog även en promenad till Älvängen på eftermiddagen. Micke och Wilgot var ute hela dagen och grejade och lekte i trädgården. Wilgot var bara inne en kort stund när vi åt middag.

Idag åkte vi till Willys och ÖB på förmiddagen och handlade inför dopet, det som är kvar att köpa på fredag är bara bröd och grönsaker. Efter det var Wilgot ute i trädgården och senare efter maten tog vi en promenad runt Alafors och köpte en Piggelin till Wilgot. Ja och imorse sov Wincent bättre, då gick vi upp först 06.45.

Ja i veckan får jag ta och baka lite kakor till dopet, skall ringa den indiska affären imorgon och se om de har mandelmjöl, vore skönt att slippa skålla och mala en massa mandel.

Inga kommentarer: