torsdag 3 juni 2010

Fiskbullar på dagis

Härligt väder idag med, soligt, fast lite blåsigt, härligt att kunna hänga ut tvätten, passar på att tvätta allas sängkläder nu när det är varmt så att de kan torka fort i solen. Verkar ju hålla i sig, värmen alltså så på lördag så blir det Alingsås och Nolhaga parken så vi kan "släppa lös" Wilgot :-) så han får leka av sig en stund i en ny miljö samt titta på djuren. Sa att vi skulle titta på djuren på lördag till Wilgot imorse, ja titta på lammen sa han då, vi får hoppas de har lamm på djurens bondgård som för övrigt nyinvigs på lördag efter en uppfräschning. Ja en promenad runt Nolhaga parken blir det nog med och eventuellt en sväng in till centrum. Får se till att handla imorgon eftermiddag så att vi slipper göra det på lördag och istället kan åka direkt till Nolhaga på morgonen.

På dagis fungerar det bra, nu när det är så bra väder är de ute och leker både på för och eftermiddag, toppen, på förmiddagen hade han lekt med de stora barnen, dvs 4-5 åringarna, de hade tydligen sprungit runt i buskarna, Wilgots favoritlek, när jag hämtade honom satt han och lekte i sandlådan. Lärt sig säga päron på dagis idag, nu snappar han upp ord snabbt och säger efter, gäller att inte säga några fula ord :-) . Var fiskbullar på dagis idag, något Wilgot inte tycker om,fast han smakade en bit iallafall och att han smakade är ju toppen, han åt istället sås, potatis och grönsaker. Ja det är ju inte mycket han inte äter på dagis, bara fiskbullar och grillad kyckling än så länge. Grillad kyckling kan jag förstå, det kan ju lätt bli lite torrt och han vill inte ha kycklig här hemma heller. Fiskbullar äter vi aldrig, det gillar inte jag och Micke heller. Vi äter aldrig fisk, dumt, borde införa det, det är ju väldigt nyttig liksom, Wilgot får fisk på dagis vajrje torsdag, tur det så att han lär sig tycka om fisk, är inte vidare förtjust i fisk själv men funderar på att testa att göra laxhamburgare. , det kanske är gott. Micke vill ju gärna ha panerad fisk och vi har fiskbitar i frysen, får väl ta och steka dom någon dag nästa vecka kanske.

Wincent sover i sin barnvagn just nu, har tagit in den då han sover bättre i den än i vaggan, annars har han sovit bra på dagen idag, två tre timmars pass, annars brukar han ju sova max två timmar på raken, skönt för mig att få lite egen tid när Wilgot var på dagis och Wincent passade på att sova. Ja han blir väl pigg senare ikväll och vill bli buren. Oj nu verkar han visst vakna, sov inte länge, typ 15 minuter.

Inga kommentarer: