lördag 12 juni 2010

Idag har vi inte gjort myket, var bara på ICA och handlade på förmiddagen sedan har vi varit inne då det blåst och regnat mycket idag, så det blev tyvärr ingen Liseberg, får väl bli sedan när Micke har semester från 12 juli: Nästa helg tänkte vi gå på potatisfestivalen i Alingsås, helgen eftre är det midsommar och sedan är det Wincents dop helgen efter.

Igår höll vi oss också hemma, började ju regna runt lunch så jag passade på att baka skrädmjölsdrömmar och skrädmjölstekakor. Blev riktigt goda, lite annorlunda smak med skrädmjöl.
Har skålat lite mandel ikväll som jag tänke mala ner och baka på imorgon, tänkte testbaka macarons, skall tydligen vara himla gida, skulle vilja ha sdana på dopet, kanske med smultronsmak som fyllning.

Wincent är så go nu när man pratar med honom, pratar då jättemycket med oss, är riktigt glad och skrattar nästan, riktig kul att höra, hela han skinner upp om någon pratar med han.

Ja Wilgot får sina dagliga utbrott många, många gånger per dag, det nya är att han tokskriker så högt han kan, han blir helt röd i ansiktet och tar i med hela kroppen. Däremellan är han hur go ocg glad som helst och på dagis är han alltid go och glad, riktig charmkille säger de, visar aldrig ilska där som tur är.

Imorgon blir det en tur till IKEA för att köpa ny stekpanna och mediamark för ny elvisp, den gick ju sönder i veckan tyvärr.

Inga kommentarer: