tisdag 22 juni 2010

Faderskapet fastställt

Här har inte hänt så mycket, igår var vi bara hemma och tog det lugnt, en promenad till Nol och sedan var Wilgot ute i det vackra vädret hela dagen. Jo men visst, det var ju måndag igår, blir lite förvirrad :-) när Micke är hemma en måndag. Vi var ju och fastställde faderskapet på Wincent igår, vi är ju inte gifta och då måste man gå till individ och familjeomsorgen och skriva på papper om att Micke är pappan och om gemensam vårdnad, fast vi slapp lyssna på om fördelarna med att vara gift denna gång, förra gånger var det värsta föreläsningen om hur bra det är att vara gift för barnens skull. Vi har inga planer på att gifta oss och skulle vi det blir det väl en 5 minuters snabbvisit i rådhuset :-) billigt och bra :-D. Jisses skulle aldrig orka ordna ett bröllop då jag skulle få göra allt inför bröllop själv, Micke har liksom inget intresse för något sådant överhuvudtaget och ordna ett bröllop helt själv med mat, lokal, kläder, inbjudan och allt anat skulle jag aldrig orka och sedan kostar det på tok för mycket.

Idag badade Wincent för första gången och verkade tycka om det, han duschade ju för första gången förra veckan, fast duschen tycker han är lite läskig, badet tyckte han bättre om.

Ja Wilgot fick godis idag för fjärde gången i sitt liv, vi ger honom aldrig godis, chips, choklad men idag fick han tag på Mickes godispåse han köpt i helgen och fort som attan stoppade han in en geleråtta i munnen, väldigt gott tyckte han och ville ha mera, självkklart fick han inte det utan blev nöjd när han fick en ask med russin istället och sedan fick han ju vindruvor till kvällsmaten och var hur lycklig som helst. Nopp godis skall han fortfarande absolut inte äta. En piggelin ibland är ok.

Inga kommentarer: