tisdag 15 juni 2010

Inte hänt så mycket





Här har inte hänt så mycket. I söndags blev det en tur till IKEA där vi köpte ny stekpanna och en stekgryta, invigde stekgrytan med att göra en rejäl laddning av fläskfilégryta, härligt med en stor och bra gryta att göra storkok i. Bakade även Macarons med hallonfyllning både i söndags och i går, ännu inte helt nöjd med dom så jag skall testbaka en omgång till, smaken är det absolut inget fel på, de är jättegoda. Det är utseendet som jag inte är nöjd med. Nästa omgång av macarons blir med smultronfyllning då jag fick hem mina essenser idag. Måste bara köpa hem mer mandel och ägg först. Skall se på Lidl om de har färdigt mandelmjöl där, tydligen skall de ha det ibland, annars skall de finnas på Backaplan i den indska affären.

Ja Wilgot får sina många dagliga utbrott där han tokskriker för att han inte får som han vill, annars är han go och glad, dagis som vanligt idag och igår. Wincent, ja han sover,äter,pratar en massa och är glad när vi pratar med honom.

Igår gick Wilgot upp 04.30, så kul liksom, Wincent passade då på att sova vidare i sängen och tog sin första sovmorgn, var tvungen att väcka honom 07.00 så att han hann äta och vara vaken en stund innan vi skulle till dagis, idag gick Wilgot upp 05.00, härligt med morgonpigga barn :-D

Inga kommentarer: