tisdag 8 juni 2010

BVC idag

2 månaderskontroll på BVC idag för Wincent, allt bara bra och han lyckades kissa på doktor :-) , nu väger han vid 8 veckors ålder 7300 gram, är 61 cm lång och har ett huvudomfång på 40 cm. Nu för tiden blir han verkligen jätteglad och skiner upp med hela ansiktet och ler när vi pratar med honom , ja pratar tillbaka gör han med, kul att höra. För en stund sedan låg han och pratade lite med leksakerna i babygymmet.

Wilgot mår bara bra, fast ikväll var han trött och ville gå och lägga sig självmant, blir väl trött av att vara på dagis och idag var de ju ute och lekte både på före och efter lunchen. Annars är det kul att han lär sig äta så mycket nytt på dagis, sådant vi inte brukar ha här hemma, det senaste jag fått reda på att han äter är vitkålssallad, de gör någon mildare variant av pizzasallad på dagis som Wilgot verkligen gillar. I helgen köpte vi pizza och då får man ju med pizzasallad, något jag inte gillar och Micke sällan käkar, fast nu i helgen ville Wilgot ha salladen och den var minsann god tyckte han, tur det fanns två så han kunde få en till middag igår också, man inbillar ju sig att pizzasallad är för stark i smaken och att han därför inte skulle gilla det, men så fel man kan ha.

Ja Wincent han kräks fortfarande flera gånger per dag, så fort han ätit och ofta flera gånger på rad, härliga fläckar man får på sina kläder :-), ja och lite varstans här i huset.

Idag fick jag hem Wilgots byxor jag vann på tradera, ett par jättefina mjuka beige byxor från Polarn & Pyret, i ett mjukt härligt tyg med mudd längs ner. Imorgon kommer nog hans Bamse regnbyxor jag också budat hem, helt nya, fast i grön färg, han skall ju ha de här hemma, med frakten inkluderat kostade de bara 86 kronor, bra pris för ett par splitternya Bamse regbyxor.

Inga kommentarer: