lördag 14 november 2009

Imse vimse spindel

Idag har det inte hänt så mycket, handlade på morgonen annars har vi varit inne resten av dagen, bakat bröd och tagit det lugnt.

Kul att se vad Wilgot lär sig på dagis, Blinka lilla stjärna känner han ju igen, men igår sjöng jag Imse vimse spindel och så fort jag började sjunga den åkte händerna upp och ner i luften, precis som man skall göra till Imse vimse spindel, hur söt som helst. Vet tyvärr inte vilka fler sånger det sjunger, får fråga någon gång. Annars gillar han att pussas nu, lite väl blöta ibland :-) och kramas ja.

Nu tittar han på Fifi och blomsterfröna och käkar lite nybakat bröd.

Ja katten är han ofta på, vill kela med henne, kan bli lite väl hårt ibland och försöker lyfta henne, inte fullt så bra och inte poppis från Noblesses sida, drar henne i svansen har han inte heller slutat med ännu. Men de gillar varandra och hon går gärna och stryker sig mot han. annars är hon världens keligaste katt nu för tiden, vill ligga i Mickes knä hela tiden, det ville hon aldrig förr. Tänk när hon kom till oss ville hon aldig bli buren eller ligga nära oss, nu är det tvärtom, en helt annan katt.

Inga kommentarer: