söndag 8 november 2009

Feber ikväll med

Jaha feber ikväll med, så länge han får Alvedon så är han feberfri, men inte fått sedan 11.00 och ikväll hade han 38,3, ja säkert anledningen till att han började gråta helt utan anledning flera gånger efter middagen och helst ville sitta i mammas knä då. Nu får han allt ta och bli frisk, han har ju varit förkyld sedan 11 oktober, som tur är har han inte lika hög feber som han hade för 1,5 vecka sedan då hade han ju rktigt hög feber på 40 grader och strax under i tre dagar trots alvedon. Denna gång är han mer förkyld istället och feber under 39 grader. Ja mat har han knappt ätit idag heller, iofs så äter han ju dåligt annars också men inte så lite.

Ja inget dagis imorgon och säkerligen inte på tisdag, han måste ju bli frisk, fotografering på torsdag och det vill jag inte att han skall missa. Funderar på att köpa en ny tröja till torsdag, en emiltröja från Lindex, om de nu finns inne i Nödinge.

Ja annars har jag och Wilgot varit inne hela dagen idag, hoppas på bra väder imorgon så det kan bli en promenad på förmiddagen, frisk luft skadar inte.

Inga kommentarer: