söndag 22 november 2009

Bara regn idag

Gick mycket bra igår, Wilgot var ju själv hos sin farmor för första gången, inga problem alls, inget gnäll eller gråt, bara massa bus från Wilgots sida, han gillar att vara och leka hos farmor, ville knappt gå hem när Micke kom för att hämta honom. Skönt att allt gick så bra.

Vi var ju en sväng på Liseberg, mysigt, fast det är klart, mysigare att gå där på kvälle n när det är mörkt så att man kan se alla lampor.

Idag har det inte hänt så mycket, bakat danskt rågbröd på surdeg och grova frukostfrallor på surdeg, frallorna blev mycket goda, rågbrödet vet jag inte, det blir bäst om det för stå inplastat och "mogna" en dag, blir till att testa det till frukost imorgon.

Jobbar än så länge onsdag, lördag och söndag denna vecka. RUL på östra på torsdag, längtar dit, skall bli skönt att få se lillknoden och få se så allt står bra till där inne.

Lite lussekattsbak i veckan kanske och så får jag väl ta och sätta upp adventsljusstakarna innan söndag, så mysigt med adventsljusstakar.

Ja Micke och Wilgot vaccinerade sig igår, gick fort och smidigt, vi var nog klara på 20 minuter, Wilgot sa ingeting, reagerade inte ens när de stack. Märkte inte av några biverkningar, det enda var att han tog sig om överarmen flera gånger på kvällen och verkade beklaga sig över att de gjorde lite ont. Fast lika glad för det. Nästa dos för Wilgot blir strax innan jul.

Inga kommentarer: