måndag 25 maj 2009

Soligt ute idag

Var på ÖF idag så Wilgot fick busa runt lite, rusade runt med dockvagnen och klättrade i rutschbanan, sångstunden var kul i 5 minuter som alltid, vi gick tidigare då Wilgot var trött, vi gick ju upp 04.30, han var ute i hallen och pekade på sin vagn, så han verkade vilja gå hem, somnade på hemvägen och sov 1,5 timme på utsidan.

Annars äter han dåligt igen, knappt ätit något idag, bara lite bröd och välling till frukost och kvällsmat, ingen lunch eller middag mer än en halv brödbit, han äter väl om han är hungrig.

I natt sov han från 19.30 till 04.30 utan att vakna, det har aldrig hänt tidigare, fast det är väl en engångsföretelse fast nu för tiden brukar han bara vakna en gång mellan 22-23.00 och sedan sova tills han vill upp runt 04.30.

Annars tog vi en lite promenad runt Alafors på eftermiddagen, var tvungen att posta Wilgots "tacka ja till dagispapper" på Kommunhuset här i Alafors, de hade en brevlåda, skulle ju vara heldumt att skicka det via posten nu när det ändå ligger här i Alafors.

Hörde på ÖF att Mor Annas som Wilgot skall gå på inte serverar några sötade livmedel alls, det låter verkligen bra, vill man ge sitt barn socker så kan man göra det hemma, Wilgot får väldigt sällan kakor, typ aldrig, hänt tre gånger i hans liv eller nått, fast han äter det ändå inte, det mesta hamnar på golvet, isglass vill han inte ha och godis och chips skall han absolut inte äta ännu, fast vi syndade idag, han fick lite festis då vi glömt hans nappflaska och kiosken hade bara coca-cola, fanta, kolsyrat vatten och festis, så det fick bli festis, han drack lite, mycket hamnade på byxorna istället. Fast tar vi fram frukt blir det fart på lillkillen, han blir heltokig, fruktaffären i Nödinge är rena paradiset för honom, han blir hellycklig när vi kommer dit och det finns frukt för provsmakning framme. Ananas, melon, papaya, apelsiner, mango och annan frukt slinker fort ner i hans lilla mage. Gäller bara att ta bort skalen annars slinker det med in i munnen, Micke gav ju honom melon utan att ta bort skalet, melonskalet fanns sedan att finna på Lidls golv :-), där behaga han spotta ut det, givetvis tog vi upp det.

Inga kommentarer: