fredag 8 maj 2009

Fortfarande magsjuk





Wilgot är fortfarande magsjuk, kräktes igår kväll och inatt och hade vattetunn diarre imorse, inte ätit något sedan i tisdags, vill inte dricka mycket heller, kanske 1 dl imorse, fast han dricker ju dåligt annars också, sover mer på dagen såklart, fast pigg och leker när han är vaken, elak liten bacill han fått.


Funderar på att gå och köpa isglass för att se om han gillar det, han skall ju inte äta sånt, men nu när han äter och dricker dåligt kanske det fungerar, inte ens frukt vill han ha, det är ju annars heltokig i.

Själv var jag dålig igår eftermiddag/kväll men idag mår jag bra. Så tråkigt, idag var det ju mat hos en tjej i Aletråden, 15 stycken skall dit, nästan hela alegänget, vill så gärna gå men rädd att smitta de andra med magsjuka, då lär man ju inte bli poppis så jag får vackert stanna hemma, hoppas kunna gå om det blir en i höst, eller följa med på resorna de brukar ha, nu är det väl på tapeten att hyra en stuga i Ullared och shoppa loss där och festa lite, vore kul att följa med, men inget är bestämt när de blir, annars brukar de åka till Borås över en natt ibland

Inga kommentarer: