tisdag 26 maj 2009

04.30 är så tidigt, fortfarande natt liksom

Wilgot vill verkligen gå upp 04.30 varje dag nu, går inte att få honom att somna om, han vill upp och busa runt, det är så rysligt tidigt att barnprogrammen inte ens börjat och efter ett tag funderar man på att gå på en promenad men inser snabbt att klockan bara är 06.00 och att det är några timmar kvar innan mataffären öppnar. Han vill ju gärna se på tv efter en stunds lekande, finns ju inget barnprogram så tidigt så det får nog bli att vi köper några mer dvd filmer, I drömmarnas trädgård ( mycket bättre än teletubbies), Fifi och blomsterfröna, Postits per, Thomas & vännerna, Elias är hans favoriter.

Annars promenad som vanligt, lek och bus inomhus och på utsidan , en promenad till med micke efter middagen då jag och min lillebror var på Willys och storhandlade, även ÖB, tog en sväng in på klädkällare, inte varit där på många år, fanns faktiskt en hel del kläder till Wilgot, billigt också, men köpte inget idag, kikade bara runt för att se vad de hade.

Han klättrar gärna upp i sin fåtölj, flyttar den först till fönstret, kliver sedan upp för att titta på allt på utsidan, står där och babblar om pappa hela tiden varvat med att gräva ut lite blomjord, buspojke. Har även fattat det här med telefon, är så söt när han sitter och pratar i sin leksakstelefon, ser verkligen ut som om han sitter och pratar med någon. Annars gillar han att dansa runt här hemma, dansar så fort musiken kommer på, även utan , snurrar runt, stampar med fötterna, gungar i knäna och vikar på huvudet.

Inga kommentarer: