måndag 4 maj 2009

ÖF idag

Bättre humör på lillkillen idag samt att han ätit bättre idag igen, var på ÖF så Wilgot fick busa av sig, han ville som vanligt inte vara med på hela sångstunden, fast det är han inte ensam om, de flesta runt hans ålder tröttnar fort på sångstunden så då går vi iväg så det för lite mat istället.

Finnt men blåsigt väder idag och ingen sommarvärme längre, kanske normal temperatur för årstiden.

Annars har han ett hiskeligt humör Wilgot skriker och gråter i högan sky när han inte får som han vill eller när det inte går som han vill, tex när han inte klarade av att klättra upp på en av barnträstolarna på ÖF idag, rolig prick han, och rustchkannan är kul att klättra på, andra vägen så klart, går på alla fyra upp för rutschkanan där man egentligen skall åka ner, fast ibland tar han trappvägen upp med, lika farligt det, går inte att lämna honom ensam. Annars busar han runt på ÖF i barnköket, med dockvagnarna, alla leksaker, kikar lite i böcker osv. Skoj tycker han det är iallafall.

Tog grusvägen till Nol, trots den hemska långa branta backen, rätt andfådd när jag kommer upp, men vad gör man inte för att få se på de små söta lammen, såg tyvärr inget spår av kycklingarna idag, de var väl inne i fågelhuset.

Måste bli en tur till Borås djurpark i sommar så Wilgot får titta på alla djur, han lär tycka det är helkul, han är ju heltokig i djur och en ny tur till Slottskogen nu när de tagit ut djuren för sommaren, när vi var där fanns inte alla djuren ute, inga djur i barnens zoo till exempel och pingvinerna var inomhus.

Inga kommentarer: