lördag 23 maj 2009

Bröllop

Mamma och Wilgot
Pappa&Wilgot

Det var så fina i går när de gifte sig, min bror och han sambo, solosång i kyrkan, häst och vagn till Vadbacka gästgiveri, god mat, trevligt sällskap, allt var bara bra, precis som ett bröllop skall vara. Kul med lite sånger under middagen, fina tal och så. Dessvärre åkte Micke och Wilgot hem i förtid, innan vi ens ätit, Wilgot ville inte alls sitta i sin matstol under middagen ville helst ner och springa och leka eller bli buren, fungerar inte i längden, så Micke gav liksom upp och åkte hem, fast han fick mat hemkörd av min lillebror ändå, så han också fick lite av den goda buffen, Wilgot var trött också, vägrade sova på dagen och ville inte heller äta, inte perfekta utgångsläget för att gå på bröllop med honom då, fast han tyckte iofs det var kul att busa runt utanför kyrkan och sedan på nedervåningen i gästgiveriet innan brudparet dök upp, lekte med blåsbubblor och Jonte och så.

Idag var mina föräldrar här och mat, alltid lika trevligt och så fick de busa lite med Wilgot, självklart värsta arga minnen från honom när de kom, som alltid när de kommer någon han träffar sällan, liksom ser jättearg ut och rynkar ihop ögonbrynen, går inte att ta miste på vad han tycker, men efter maten, var han glad igen och busade runt som värsta vilden.
Lägger in två bilder, de enda två som fanns på oss typ, tyvärr fick vi ingen på oss tre ihop, tråkigt, regnade ute, så då var det inte läge att ta kort, sedan blev det inte av liksom, vi får ta en familjebild en annan dag.

Inga kommentarer: