fredag 29 maj 2009

Soligt och varmt idag

Promenad med en annan mamma till Älvängen idag, vi tog vägen genom skogen, trevligare så , så slipper man gå längs 45, vi var nog borta i 3,5 timme, handlade på ICA och köpte två låmgärmade tröjor till Wilgot i en barnklädesaffär för 49:- styck samt hämtade nya D-droppar till Wilgot på BVC. Träffade Wilgots nya BVC-sköterska , hon verkade trevlig. Det är alltid kul att få promenadsällskap, blir roligare så, då blir det även att man promenerar hem från Älvängen så det blev en rejäl promenad.

Sedan bus på utsidan medans jag passade på att hänga en massa tvätt, torkade fort i solen, efter middagen, blev hemmalagad pizza idag så gick vi till Nol, hade tänkt köpa jordgubbar men det var slut, får ta och köpa det imorgon istället.

Provade att göra pizzadeg på vetesurdeg idag, fungerade utmärkt, höjde sig i ugnen och var god.

På söndag blir det barnvagnsrullet i Slottskogen, samtidigt som Wilgot kan kolla på alla djuren, det lär han tycka om, denna gången är ju djuren ute, tänkte gå till barnens zoo med han, kanske lite lek i plikta också.

Wilgot gjorde en rejäl vurpa från soffan igår, stod eller satt uppe på ryggstödet och for med huvudet i golvet, rejäl blå bula i pannan, fast så fort han gråtit klart var han uppe och klättrade igen, att de inte lär sig liksom.

Inga kommentarer: