torsdag 16 april 2009

Soligt ute :-D

Två senaste dagarna har varit bra, igår gick vi en promenad och lekte i trädgården idag en sväng till Bäckebol och sedan lek i trädgården och givetvis tvätt och städ. Skönt nu när det är varmt så att man kan hänga ut tvätten som då bara torkar på några timmar.

Wilgots nya favoritmat denna vecka är helt plötsligt tomater som han inte gillat innan och sedan minifras, kan inte ha framme detta i köket för då är han där hela tiden och vill ha minifras, han står nedanför och skriker där, där, där och pekar tills vi ger honom det. Har fått plocka undan en del hemma, typ hans Bobbycar och små trästolar då han använder detta som klätterhjälpmedel för att nå allt annat, även sin blåa häst, minirollator och gåvagn används för detta ändamål, fast de står fortfarande famme, helt hopplös på att klättra hela tiden. På utsidan i trädgården tycker han det är kul att greja med all små sten och grus. Om han nu inte får syn på någon katt att jaga förstås.

På lördag dax för scrapträff, skall bli jättekul, går hemifrån 9.30 och är hemma efter 22.00, lång dag med massa kul hoppas jag. Första gången Micke är ensam med Wilgot en hel dag, innan har det bara varit högst tre timmar eller så när jag varit en sväng i stan. Så han får för första gången sköta allt med mat och äggning själv, hoppas det går bra. Som vanligt kommer väl jag förbereda en massa innan, som alltid, kan liksom aldrig släppa kontrollen helt, dvs förberder mat, kläder, packar väskan om de skall ut osv, ser till att han vet sov och matider , ja typ allt som har med Wilgot att göra och det bli säkert bra ändå även om han gör på sitt sätt :-) . De kommer givetvis klara sig hur bra som helst.

Inga kommentarer: