onsdag 29 april 2009

Soffklättrare

Vem är 80 cm hög, väger dryga 14,6 kg och går på två ben och norpat gelehallon idag, inte katten iallafall, nu har Wilgot lärt sig klättra upp i soffan, något han flitigt utövat hela dagen, godisskålen från helgen stod kvar längst in på bordet, så dit var det första han gick, tryckte i lite gelehallon i munnen och så så nöjd ut, men gelehallon åkte ut lika fort som de kom in i hans lilla mun, det såg mamma till, någon stund senare tuggade han vilt igen, saliven rann och det skummade vitt runt munnen, nu hade han fått tag på ett mandelägg från Anton berg som han lägligt passat på att slänga ner på golvet, det godiset såg mamma också till komma fort ur busungens mun. Så nu har han fått smaka på sitt första godis, något det lär dröja länge, länge innan det händer igen. I soffan klättras det överallt, på ryggstöd, bordet, upp i fönstret, ramlar ner på golvet och så börjar han om.

Annars har vi hunnit med en promenad i det fina vädret och kollat på djuren på väg till Nol, så söta små duniga kycklingar.

Så härligt sommarväder ute, hoppas det håller i sig över helgen.

Imorgon åker vi in till stan för att träffa en kompis och hennes lilla dotter på dryga 2,5 månad, skall bli kul att träffas.

Inga kommentarer: