torsdag 9 april 2009

Nu är det påsk



Han är så förkyld lillkillen, inte ätit något mer än lite yoghurt och lite plättar på två dagar, och så har han lagt sin vanliga förkylningsspya i sängen både igår och idag när han ammade, är väl allt slem han sväljer ner som han då kräks upp, blir en hel del tvätt.

Annars har han busat runt lite idag, klättrat som vanligt på allt möjligt , dammsugaren, leklådan osv som ni ser på bilderna.

Igår promenerade jag till Älvängen i det hällregn som var på morgonen, Wilgot sov gott i vagnen innanför regnskyddet och mina regnkläder fick bekänna färg och de håller för en timmes ösregn. Idag en promenad till Tempo i det sköna vädret. Annars har det blivit mycket tvättande idag.

Så nu är dt påsk och då får man äta massa godis, så gott, vi har en hel del lösgodis hemma, köpte rätt mycket på coop igår, kostade bara 3.90 hg.

Imorgon blir det väl en promenad och lite handling på ICA och på påskafton skall det ju bli kanonväder så då åker vi till Slottskogen. Wilgot är ju tokig i djur så han lär bli glad när han får se alla djuren, lite lek på plikta blir det med. Påskdagen blir det lite middag hos fille som fyllt 30 år och annandagspåsk en tur till Partille och Wilgots farmor.

Inga kommentarer: