måndag 27 april 2009

ÖF idag

Wilgot sov så dåligt i natt, vaknade i gång i timmen typ, varför vet jag inte, fick inte amma varje gång, nu när han ammar nattetid så suger han för hårt ibland, eller om han tar tänderna till hjälp så att det gör ont och är obehagligt, kanske dax att sluta med nattamningen snart, han har ätit väldigt dåligt idag så då lär han väl vara hungrig i natt, synd han inte gillar välling, hade varit så praktiskt att ge honom ibland, framförallt kunde man ge honom en flaska innan han skall sova och kanske när han går upp på morgonen.

Var på ÖF idag, lite väl mycket barn idag kanske, var 24 barn och inklusive föräldrar så blir det ju närmare 50 personer, var väldigt stökigt vissa perioder och absolut inte lugnt under fika7matpausen. Wilgot ville inte alls vara med på sångstunden utan ville hellre vara i det andra rummet och busa runt. Men Wilgot och de andra barnen verkar inte ha så ont av att de är så stökigt och mycket människor runt honom, de leker på ändå, de blir väl bara tröttare av det, han sov 2,5 timme i ett streck när han kom hem, det händer inte för ofta.

Han gillar ju Teletubbies och djurprogram, men idag såg vi på " I drömmarnas trädgård ", påminner om Teletubbies fast mycket bättre tycker jag, sedan gillar han ju även Postit Per, Elias båten, Thomas & vännerna . Fifi och blomsterfröna verkar gulligt, fast det har jag ännu inte sett gå på tv.

Annars klättrar han på här hemma och skriker av ilska så fort han inte får som han vill och vill ofta titta ut genom fönstret för att kika efter pappa.

Inga kommentarer: