söndag 12 april 2009

Bra påskhelg

Påsken har varit bra, igår var vi i slottskogen så att Wilgot fick titta på djuren, tyvärr var många djur inte ute ännu, tex barnens zoo var inte öppet ännu, men lite djur fanns och Wilgot tyckte det var jättekul, hann även njuta av solen en hel del. Då Wilgot sov i två timmar så passade vi på att sola på en parkbänk. Påskdagen var vi hos Fille och åt tacos och käkade tårta, mumsigt, solade även idag då Wilgot sov middag i 2 timmar och 20 minuter. Och mycket godis har det blivit i påsk, det är ju så gott. Och vädret har ju varit kanon hela helgen, så varmt och skönt, perfekt vårväder, tyvärr brukar det ju bara vara tillfälligt så här års, men vi får njuta så länge det varar.

Wilgots förkylning är bättre, han har sovit bättre på nätterna, aptiten är dock inte på topp ännu, äter fortfarande inte så mycket mat, men det kommer, han har ju aldrig varit någon storätare. Ibland ser det ut som om han käkar mycket av sin plockmat, men tittar man ner i haklappsfickan ser man att det ligger tonvis av förtuggad mat där :-) , han sparar kanske till framtida bruk, det är ju lite förtuggat så då är det bara att stoppa in och svälja :-D nästa gång han plockar upp något därifrån, en hel del mat hamnar givetvsis på golvet eller så sitter han på det, så man kan verkligen luras och tro att han ätit en hel del.

Imorgon blir det ett besök hos Wilgots farmor, lite god mat, blir visst kyckling och ris och fruktsallad till efterrätt, mycket mumsigt det med.

Inga kommentarer: