söndag 5 april 2009

Besök hos min storebror

Var hos min storebror idag på lite mat eftersom han fyllt år under veckan som varit. Började dock med en promenad då Wilgot behövde sova middag, sov nog under tiden vi åt. Det fanns melon sedan när Wilgot vaknade till han stora glädje och jordgubbar med, han gillar ju verkligen frukt, någon vanlig mat hade han inte tid att äta. Busade sedan runt en stund, stod och diggade till hårdrocksmusiken som var på tvspelet Jonte spelade. Han gungar inte bara på knäna nu när han hör på musik, han har även börjat stampa med fötterna mot golvet , ser gulligt ut. Hårdrocksmusik gillar han ju, lyssnar ju på det med Micke, fast han gungar till all musik han hör.

Vi fick med oss en briosulky hem, kanon att ha i dagsläge om vi bara skall ut en kortare sträcka , tex till Tempo för att handla lite mat, till lekplatsen osv, de gånger han inte behöver sova i vagnen och vagnen passar ju bra sedan när han blir lite större. Fick även med oss regnkläder hem i storlek 104 och en jacka, kanonbra, regnkläderna passar nog bra nästa år.

Trist att det inte var lika varmt och soligt idag, fast solen kom ju senare under dagen, hoppas på bra väder imorgon. Imorgon är det gosedjursfest på ÖF, så då skall vi vara där först klockan 10.00, något gosedjur har inte Wilgot, han har ju fått en del gosedjur med inte något han använder när han sover eller går runt och leker med. De står uppe på en hylla i hans framtida sovrum, han verkar ändå inte tycka det är kul att leka med dem, den enda nallen han använder är den han fick när han fyllde år, sin learning puppy från fischer price, den sjunger och pratar och det gillar han.

Väl hemma forsatte han sitt klättrande, livsfarligt, upp på allt, försökte med kökstolarna idag, som tur är var de för höga. Vet inte hur många gånger jag lyft ner honom från saker. Jisses vilket skrik det blir då, mycket gråt och ilska, han blir så arg när han inte får som han vill. Frågan är om man kanske skulle ta bort alla klättervänliga prylar, fast är de kvar kanske han snart tröttnar på att klättra på dem, just nu klättrar han ju på sin gåvagn, står både i den och klättrar på den för att komma åt saker i fönstret , likadant gör han med skostället i hallen som står mot en vägg där det finns ett fönster ovanför skostället, han tycker det är kanonkul att stå på där och titta ut genom fönstret, lite väl farligt bara, bobbycaren och sina småstolar används för samma ändamål.

Annars är det ju påsk i veckan, min lillebror fyller 30 på påskafton, tänkte fira honom på påskdagen, min storebror med familj kommer dit också, blir tacos, mums som alltid, min favorit. Micke jobbar väl någon av påskdagarna, långfredag eller annandagspåsk, eventuellt båda dagarna.

Inga kommentarer: