onsdag 22 april 2009

Mumsar hasselnötter




Ekorren var här och mumsade hasselnötter idag, han tog även med sig och gömde några i gräset uppe i slänten.

Tog en promenad till Älvängen idag, Wilgot sov hela vägen dit, när jag var på Netto (tyvärr fanns det inga billiga pjyamasar kvar) , på Willys och sedan hela vägen hem, han var nog trött, brukar annars vakna så fort man går in i en affär. Sedan tog han en lång tupplur även på eftermiddagen ,skall bli kul att se hur han sover i natt nu när han sov så mycket på dagen.

På eftermiddag var Wilgot och Micke och lekte på utsidan, passade på att tvätta ur hela kylskåpet, behövdes verkligen kan jag säga, surdegen hade jäst över häromdagen, sedan blir ju kylskåpet smutsigt efter ett tag ändå, så skönt att det är rent nu iallafall.

Annars blir det ÖF imorgon, såg att det var vårmarknad i Älvängen på söndag, blir nog en promenad dit då när Wilgot skall sova, han sover väldigt bra i sin vagn när man är ute och går. Vet att det finns en grusväg man kan gå till Älvängen istället för att gå längs 45, man får gå en bit av motionspåret i Furulundsparken och därifrån gå vidare på en grusväg Älvängen, tänkte prova den vägen någon dag.

Inga kommentarer: