torsdag 2 april 2009

ÖF idag

Öf idag, Wilgot trivdes som vanligt, fast ville sitta lite i mitt knä idag istället för att leka hela tiden. Han var nog trött också tror jag.

Inatt vaknade han 03.00 och kräktes lite, sedan vaknade han och hade diarré i morse, hörde hur det bubblade till i magen och sedan fick han diarré, han grät samtidigt, gjorde säkert jätteont i magen, fick av han sin välfyllda blöja och satt han på pottan så att han fick bli klar, han grät stackarn. Men så fort han var klar verkade magen lugna ner sig och han blev glad igen. sedan har han varit som vanligt under dagen, glad och pigg och ätit, så magsjuka tror jag inte det är, verkar som magen blivit känsligare sedan han fick mjölk i torsdags. Undrar vad det beror på, idag fick han inga vindruvor, det kanske kan göra ont i magen, fast han har ju ätit det varje dag utan någon reaktion.

Annars har vi bara vart på ÖF och sedan varit hemma, bara och bara, är vi på ÖF är vi ju borta hela förmiddagen ändå, behövde ju tvätta upp alla sängkläder, bädda med rent och städa lite så eftermiddagen rann iväg den med. På måndag är det gosedjursfestÖF så då öppnar de inte förrän 10.00, blir tydligen lite mer mat då än bara smörgåsar. Skärtorsdag och annandagpåsk är det stängt.

Härligt väder, får vara ute mycket imorgon, skall ju bli fint till helgen, på lördag hittar vi på något kul, söndag blir det kalas hos min storebror som fyllt 39 år.

Inga kommentarer: