tisdag 21 april 2009

Ett år går så fort









Lite bilder på wilgot för ett år sedan, oj vad tiden går fort

Inte hänt så mycket, tråkigt väder idag, bara lek på utsidan och promenad till Tempo. Wilgot ramlade mot rosbuskarna igår, fick ett litet rivsår vid ögat, himla tur han hade, kunde lika gärna träffat ögat och då kunde det gått illa. Han gillar att vara ute, står vid dörren några gånger per dag och talar om att han minsann vill ut och leka. Hoppas på bättre väder till helgen, vill gärna gå på Liseberg på lördag. Söndag skall Micke rensa lite i trädgården så då blir vi hemma hela dagen, en promenad blir det nog om vädret tillåter och grillning, sugen på potatisgratäng till det grillade.
Annars har han ett himla humör Wilgot alltså, skriker av ilska flera gånger per dag när han inte får som han vill eller en leksak inte gör som han vill, rolig prick han.

Mycket katter på tomten, en svart katt har börjat kika in här varje dag, sitter på stolarna utanför eller i slänten och stirrar på oss om vi tittar ut, sedan finns det ju ekorrarna, massa fåglar och rådjur, fast de har jag inte sett ännu, och massa grodor som brukar förvirra sig ner i källartrappan så att vi är tvungna att bära upp dom så att de inte svälter eller torkar ihjäl. En kväll förra veckan vaknade visst alla grodor på en gång, tyvärr var de ute på vägen så nu ligger det mängder, alltså stora mängder med ihjälkörda grodor, stackars grodor som vaknat ur sin vinterdvala och fått lite vårkänslor för att sedan bli överkörda på en gång.

Blir nog att vi går till ÖF på torsdag, inte varit där sedan måndagen innan påsk, bra för Wilgot att komma dit och leka av sig lite.

Inga kommentarer: