lördag 4 april 2009

Buskille


Var i stan idag, jag, Wilgot, Micke och Fille. Promenerade runt, handlade lite på panduro och arkivet. Wilgot skötte sig exemplariskt, satt i vagnen och tittade och var glad, åt lunch på Burger King, Wilgot behövde mat och där finns ju mikro och matstol, några pommes frites och lite hamburgenröd slank ner tillsammans med spaghetti och köttfärssås, han busade med en dam som satt mittemot hela tiden, skrattade, pussade, gjorde grisminnen och pratade med henne, hoppade i stolen av glädje, vilket buskille. Efter det var det dags för hans middagslur, han sov i nästan två timmar, så det blev till att promenera runt på stan tills han vaknade, han tyckte väl det gungade skönt där i vagnen och var sövande med alla ljud omkring. Härligt väder så det var bara skönt att promenera. Ett besök på 4-gott hann vi med, vilket innebar välfyllda mumsiga godispåsar, så mätt nu.

Väl hemma grillade vi. Wilgot busade runt och forsatte klättra, nu lärde han sig klättra upp på skohyllan så att han kunde titta ut på pappa genom fönstret som stod och grillade, så kul att stå där tyckte han, och stor fallrisk givetvis. Sedan var det dags att klättra upp på sina små trästolar för att komma åt blommorna i fönstret, gåvagnen för att komma åt dvdskivorna och sedan dyka ner i sin leksakslåda, han har energi så det räcker åt hela Alafors.

Annars använder han ordet pappa ofta, han var helt tokig när han såg pappa greja omkring på utsidan när han åt middag, pappa, pappa sa han hela tiden och pekade ut, så glad, frågar ofta efter pappa på dagarna när vi är ensamma hemma. Jag har inte tänkt så mycket på allt vad han säger, men Fille uppfattade att ha sa "titta där" och även "hej" idag. Får ta och lyssna lite bättre på vad han säger, mamma, pappa och lampa vet jag ju att han kan säga.
Bakade två vita formbröd ikväll, så Micke och Fille har något att äta till Frukost imorgon.

Inga kommentarer: