torsdag 13 november 2008

Premiär för ÖF och bad i skepplanda

Idag var det premiärbesök på öppna förskolan i Nol, var riktigt trevligt och kul, en massa lek för Wilgot, sångstund och fika. Kommer gå dit måndagar och torsdagar så ofta jag kan. Behöver verkligen komma ut och träffa andra människor, behöver någon mer än Wilgot och kissen att prata med på dagarna, som kan bli väldigt långa då Wilgot vaknar 05.00 ju. Trevliga människor där att prata med. Fick ny energi igen när man kommer ut lite.

På måndag är det fotografering på ÖF, tänkte gå dit och låta Wilgot bli fotograferad, bra julklapp till or och farföräldrar, och så vill jag själv ha ett också. Sedan i december är det luciafirande kul, och så kan man gå på julpysselkväll för oss vuxna, funderar att gå på det, får se hur många som skriver upp sig, blir mat och sånt då också.

På kvällen var jag i Skepplanda simhall med två mammor från föräldrargruppen och badade, Wilgot älskar ju att bada, så han tyckte det var kul. Med alldeles för mycket folk i bassängen, den var uppvärmd idag så det var varmt och gott.

Han var verkligen trött efter denna händelserika dag, har ju hänt mycket på en gång med både bad och ÖF, mycket nya intryck för han att bearbeta i natt.

Annars härligt väder ute idag, hoppas det håller i sig några dagar nu, skall till Liseberg i helgen tänkte jag.

Inga kommentarer: