onsdag 26 november 2008

Pannkaksdax

Han har verkligen ett hemskt humör lillkillen, han skriker av ilska när han inte får som han vill, låter rätt kul ibland.

Gjorde lite pannkakor ikväll, är ju inte direkt nyttigt så jag använde havrekli, pofiber och fullkornsmjöl istället för vetemjöl så blev de lite nyttigare, tänkte testa med havregryn också nästa gång. Lillkillen käka lite pannkakor det gillar han, med lite äpplekräm i. Annars äter han ju rätt dåligt nu, men fick i han flingor med yoghurt och äpplekräm på kvällen och lite spaghetti och köttfärsås till lunch. Hoppas det är en övergående period, vissa dagar äter han knappt någoting, igår ammade jag honom 09.00 sedan ville han varken ha lunch eller middag, fick i honom lite yoghurt med havregryn och äpplekräm på kvällen typ 10 skedar, ändå ammade han inte alls under dagen, inte förrän då han skulle lägga sig.

Såg nu att han håller på att få sin andra framtand, den har spruckit igenom skinnet, kanske det i kombination med allt han lär sig just nu gör att han äter dåligt. Såg att han använder pincettgreppet när han skall ta upp mat från bordet, bra det, det bör dom ju kunna vid 10 månaders ålder. Vinka kan han inte, det har jag aldrig lärt honom så det är ju inte så konstigt att han inte kan det liksom. Slå ihop två klossar har jag sett honom göra på ÖF någongång, men hemma har han inga klossar att leka med , kanske en bra julklapp för mormor att köpa, hon undrade vad han önskade sig nämligen.

Åh glassbilen körde förbi utanför fönstret, skumt det har den aldrig gjort förr, kollade upp de nu och såg att glassbilen har fått massa nya hållplatser, bland annat några meter från vårat hus, innan har den stannat på några fåtal ställen i Alafors och inte direkt nära oss, men den verkar ha nya hållplatser från och med denna vecka, kul då blir det nog ett besök dit nästa vecka, vill testa deras turkisk pepparglass, har inte köpt glass i glassbilen sedan jag bodde hemma, länge, länge sedan det, på den tiden då man var ung :-) .

Inga kommentarer: