tisdag 11 november 2008

04.30 pip

jupp, så tidigt tyckte lillkillen det var dax att gå upp, glad och pigg och sitter och tjoar i sängen, så kul. Sover han till 05.30 är det sovmorgon för osss. Han är på tok för morgonpigg. Vill inte lägga honom senare heller, tycker att det är lagom tid för honom att somna melan 19.00-19.30, annars får jag heller inte någon egentid på kvällen om jag lägger honom senare typ 21.00, och det är ju inte säkert han sover längre för det.

Iallafall så gick vi ut på en promenad till Nödinge vid 8-tiden, skulle lämna en bok på biblioteket, tur vi gick ut så tidigt, sedan började det ju regna igen. Igår var vi inte ute alls, så som det regnade och blåste.

Lillkillen har en himla förkärlek till sladdar, varenda sladd skall han dra i, det hjälper inte att gömma dem bakom kuddar eller filtar eller så, han är inte dum heller, han vet att det finns sladdar bakom tex en kudde, så då skickar han helt enkelt iväg kudden tvärsöver rummet så är det fritt fram för att dra i sladden. Han hittar sladdar jag knappt visste fanns, gömda bakom ett bord tex. Hjälper inte att han fått egna sladdar att leka med.


Katten är alltid ett hett objekt



Liten nog att få plats under bordet

STOPP ta inte några fler bilder tycker Wilgot

Inga kommentarer: