måndag 17 november 2008

Fotografering på ÖF idag

Inte gjort så mycket i helgen mer än promenerat.

Wilgot har äntligen lärt sig ta sig framlänges i sin gåstol, fast han har ju iofs bara använt den typ 5 ggr eller så, men nu tar han sig fram, kul då kan han sitta där ibland, annars försöker han använda den som gåvagn, inte fullt lika bra då den inte bromar upp något utan lätt far iväg. Så det blir till att köpa en gåvagn rätt snart, hans farmor hade tänkt köpa en till jul, men eftersom han visar intresse för en sådan nu så är det nog smartare att köpa den nu istället för till jul, såg att IKEA har sådana för 179 kronor.

Sedan så har han blivit tuffare med sitt stående, står ju med en hand, men släpper även taget helt ibland trots att han ännu inte kan stå utan stöd, tur nog har de varit när han stått vid mig så att jag fångat upp honom när han bara släper taget. Igår kastade han ner alla soffkuddar på golvet, under gapskratt förstås, han tycker det är jättekul, sedan slängde han sig bara handlöst ner i kuddhärvan, tur at kuddarna var där liksom, han gjode det mer än än gång, han tyckte uppenbarligen det var helkul.

Idag var det dax för ÖF och fotografering, inga problem där inte, han skrattade åt fotografen så fort hon var rolig, så de korten blir nog bra. Annars var det fullt kaos där med 21 föräldrar och runt 50 barn, jisses vilket liv, blir ju mycket barn då de flesta har två, tre eller fyra barn, finns ju också några tvillingpar. Brukar normalt vara runt 15 barn, men fotograferingen lockar ju alltid. Åh hoppas tre veckor går fort, för det är då korten dimper ner i brevlådan. Annars var han glad hela tiden på ÖF och flörtade med de andra.

Lillkillen 10 månader imorgon, stora killen nu, oj vad tiden går fort, nästan för fort, vill ha honom så här liten, nu får tiden gärna gå lite långsammare. :-)

Ibland tänker man att det vore kul med två barn, men så tänker man först på att den skall tryckas ut liksom, inte fullt så kul och sedan är det ju trots allt väldigt krävande med små bebisar, helst om den får kolik, fast sedan så är det ju en helt underbar tid också, fast får man en till så har man ju inte längre bara ett barn att ta hand om, utan två små barn som kräver all ens uppmärksamhet. Får se om ett tag, det går ju inte att vänta i flera år, jag är ändå 34 år. Ibland så tycker jag det är helt perfekt med ett barn som kan få all min uppmärksamhet, sedan så tycker man det vore bra med ett syskon ibland. Sedan så vet man ju inte om det är lika lätt att bli gravid denna gång, med Wilgot gick det ju ultrafort, trots att vi fick ett mf först i vecka 10 tror jag det var, sedan blev Wilgot till med en gång efter det, men denna gång kanske det tar jättelång tid.

Inga kommentarer: